Kom i kontakt med oss på Lika som bär

Kom i kontakt med oss på Lika som bär

Är du intresserad av att ta del av våra tjänster inom flytt i Falun eller övriga delar av Sverige? Fyll i vårt kontaktformulär, så hjälper vi dig.

Lika som bär är din lokala flyttfirma i Falun! Sedan 2012 har vi hjälpt privatpersoner och företag med allt från flyttstädning till magasinering och flytthjälp i Falun och övriga Sverige. Vi är måna om att du ska känna dig 100 % nöjd när du anlitar oss och lägger därför stor vikt vid en trygg och smidig process med ett trevligt bemötande. Så här säger en av våra många nöjda kunder, Elena:

"Otroligt smidig flytt trots galet varm dag. Trevligt bemötande från början till slut. Så hjälpsamma och rädda om våra saker. Bra kämpat och tusen tack för hjälpen!"

Vill du bli vår nästa nöjda kund och ta del av våra tjänster inom flytt i exempelvis Falun? Kontakta oss, så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss när du behöver flytthjälp!

Vill du anlita vår flyttfirma i Falun eller i närliggande orter? Då är du varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig snarast!

Vi är stolta över våra fina recensioner 

För oss på Lika som bär som arbetar för att vara både Sveriges trevligaste flyttfirma och utföra ett jobb våra kunder är riktigt nöjda med, gör såhär fina recensioner oss väldigt glada! 
Recension från Inger Söderblom
Tusen tack för otroligt snabb hantering och inte att förglömma fantastisk fin service och bemötande av er när vår dotter flyttade sina kartonger Gävle - Stockholm. Vi hör av oss när det är vår tur att flytta. / hälsn Fam Söderblom Lämmelvägen Gävle
Inger Söderblom
Recension från Jill Erickson
Jag rekommenderar varmt denna firma. Speciellt dom som jobbar i Gävle. Dom kan sin sak + att dom är trevliga killar att ha att göra med. 10/10.👍🏻
Jill Erickson
Recension från Elena Tornell
Otroligt smidig flytt trots galet varm dag. Trevligt bemötande från början till slut. Så hjälpsamma och rädda om våra saker. Bra kämpat och tusen tack för hjälpen!
Elena Tornell