Lika som bär – din flyttfirma i Falun

Lika som bär – din flyttfirma i Falun

Lika som bär är Sveriges trevligaste flyttfirma med utbildade och erfarna medarbetare som kan hjälpa dig med allt från flyttstädning till magasinering och flytthjälp i Falun och övriga Sverige.

Vår flyttfirma i Falun grundades av tvillingarna Dennis och Billy år 2012. Sedan dess har vi hjälpt privatpersoner och företag i hela landet med smidiga och trygga tjänster inom flytt i allt från Falun till Linköping och Stockholm. Med oss får du alltid en prisvärd lösning anpassad efter just dina önskemål och behov!

 

Ditt trygga val av flyttfirma

Hos oss arbetar en utbildad personalstyrka som utför varje uppdrag noggrant såväl som effektivt med ambitionen att varje kund ska bli 100 % nöjd. För att du ska känna dig trygg när du anlitar oss har vi givetvis alla nödvändiga försäkringar och tillstånd såsom transportansvarsförsäkring och trafiktillstånd. Dessutom erbjuder vi alltid Nöjd kund-garanti om du skulle ha anmärkningar på vårt arbete.
 
Varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra tjänster. Vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan ta fram en passande lösning som gör din flytt smidigare!


Tjänster på Flytthjälp Falun

Kontakta oss när du behöver flytthjälp!

Vill du anlita vår flyttfirma i Falun eller i närliggande orter? Då är du varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig snarast!

Kontakta oss när du behöver flytthjälp!

Kontakta oss